modulepulet.hu –
Az ön partnere a moduláris építészetben

gyakori kérdések

Igen, lehet. Tervezési rendszerünknek köszönhetően akár 4-5 szintes épület is építhető.

A tervezés általában 3-4 hetet vesz igénybe, majd a szerelőcsarnokunkban történő építés további 6-10 hét. A helyszíni szerelés csupán néhány nap.

Amennyiben lakóövezeti telek, és lakóházként használják, akkor ugyan azok az építési szabályok vonatkoznak rá, mint más építési módra.

Kamionnal, és daruval is megközelíthető kell hogy legyen a telek.

Tulajdonképpen nem érzékelhető különbség. Csak a statikai vázban van különbség, hisz tégla helyett egy acél vázszerkezetet építünk, egyébként ugyanazokat az építőanyagokat használjuk, mint bármely más építésnél.

A Modul- és konténerházaink ára m2-enként, 450.000,- Ft/m2-től indulnak, természetesen a felső határ az építtető igényeitől függ. A tégla ház építéshez képest, kb. 25-30% magtakarítás érhető el.

A tervezési folyamat zökkenőmentes szervezésének, a kipróbált és bevizsgált műszaki részleteknek és a szabványosított gyártási folyamatoknak köszönhetően egyértelmű megtakarítás érhető el a tervezési költségek szempontjából.

A moduláris épület felépítésének költségei kb. 25-30%-al kedvezőbbek a hagyományos építési költségekkel, vagy néha alacsonyabbak is lehetnek. Mivel azonban a “szobagyárban” a termelés nem függ az időjárási viszonyoktól, a ModulArch egész évben építhet, és így akár 70% -kal gyorsabban is elkészítheti az épületet. Először is, ez lerövidíti a finanszírozási időszakot, és a rövidebb finanszírozási időszakok pozitívan befolyásolják a fizetendő kamatot. Másodszor, az ingatlant gyorsabban lehet átadni és bérelni, így a bevételek hamarabb kezdenek áramolni. Ezen felül, a tanúsított folyamatokkal és az állandó felügyelettel a moduláris felépítés a minőség szinonimája. Ha figyelembe vesszük, hogy a költségek helyben történő felszámításának „első számú tényezője” a hibák kijavítása, akkor a moduláris felépítés egyszerűen biztonságot nyújt a befektetők számára – a technológia, az idő és a pénz szempontjából.

A moduláris felépítésnél a szükséges alapanyagokat és pontos méretű berendezéseket részegységek és alkatrészlista alapján határozzák meg, garantálva ezzel az árbiztonságot.

Egyedi modulméretek is tervezhetők, de az alapmodul 6,00*3,00m alapterületű, mely sokszorozásával többszáz m2-es épületeket is megvalósítunk.

Igen, ezekre az épületekre is vonatkozik az OTÉK-ban meghatározott feltételrendszer.

Igen, ezek az épületek később szétszedhetők és más funkcióra bármikor máshová költöztethetők.

Mivel az építőanyagok amikből az épületeinket készítjük, ugyanazok mint a hagyományos épületeknél, ezért az élettartamban nincs különbség.

Kapcsolat

Kérdése van? Töltse ki ürlapunkat vagy keressen elérhetőségeinken.

Az oldalunk sütiket használ, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa a felhasználóknak!