ModulArch –
Az ön partnere a moduláris építészetben

A lehetőségek tárháza határtalan

Már gyerekkorban a LEGO és az építőkocka volt mindannyiunk kedvence. ÉpületMODULból, konténerből épületet kialakítani nem csak annak jut eszébe, aki olcsón szeretne létrehozni lakást vagy bármilyen más helyiséget. Annak is megfordul a fejében, aki valamilyen különleges dologra vágyik. Hiszen a felhasználás módjának csak a fantázia szab határt. A modulépületek a gyors kivitelezés és telepítés után azonnal használatba vehető, így időt és pénzt takarít meg. Lehetőségeinek kiaknázásával széles felhasználói igényt képes kielégíteni. Legyen szó otthonról, munkahelyről vagy közösségi létesítményről. A modulok szerkezetének köszönhetően igen masszív és tartós, szabványos kialakításának köszönhetően könnyedén bővíthető. Az így készült épület további előnye, hogy az üzemi előregyártásnak köszönhetően kevesebb hulladékkal jár, így e technológiát választva óvjuk környezetünket. Összességében tehát, olyan lakásokat, házakat, irodahelyiségeket, vendéglátó egységeket és csarnokokat alkotunk, melyek energiatakarékosak, mobilisak, szükség szerint bővíthetők és természetesen olcsóbbak a megszokott építési technológiáknál.

Moduláris Építészet

Gyors és olcsó.
Modern és egyedi, mint Ön!

Az ötletet egy modern, mégis mindenki számára elérhető házak, lakások vagy irodák megalkotásának lehetősége keltette életre. Célunk, a konténerépítészet továbbfejlesztése, ezáltal olyan egyedi igényeket is képesek legyünk kielégíteni, mely egy hagyományos építési technológiával készült ház esetében, roppant időigényes, súlyosan költséges vagy szinte lehetetlen.

MUNKAHELY

Étterem, Iroda, Üzlethelyiség

OKTATÁS

Iskola, Óvoda, Bölcsőde

EGÉSZSÉGÜGY

Rendelőintézet, Kórház, Labor

LAKÓÉPÜLET

Társasház, Családi ház, Nyaralóépület

MUNKÁSSZÁLLÓK

Kultúrált szállás, megérdemelt pihenés

DIÁKSZÁLLÓK

Kollégiumi szobák, diák apartmanok a tanulás szolgálatában

Moduláris építészet - egy egyedi megoldásért

A ModulArch nagy tapasztalattal rendelkezik, úttörő és piacvezető a moduláris épületek építésében. Az épületek építésében innovatív, fenntartható építési módszerekkel dolgozunk.

Az épületek építése nagyon összetett folyamat. Az MODULARCH megkönnyíti. Az energiahatékony irodaépületektől az  iskolákon és az óvodákon át a kifinomult egészségügyi komplexumokig és vonzó lakóépületekig – a MODULARCH moduláris épületeket tervez, gyárt és épít az ügyfelek igényei szerint. A MODULARCH fővállalkozóként működik, és a Megrendelő egyetlen kézből kap tervezést és kulcsrakész épületet.

Olcsó Ár

Általánosságban 30% – al olcsóbb kivitelezési költséggel lehet számolni egy moduláris, vagy konténerház esetében. Tájékoztató árként 450.000,- Ft/m2 áron lehet a moduláris rendszerekből építeni.

Időtakarékos

Épületeinket méret és műszaki tartalom függvényében 2-6 hónapos határidővel vállaljuk

Energiahatékony

Az épületek szigetelése és energiahatékonysága csak a megrendelő igényszintjén múlik. Akár passzívház is készíthető.

Üzemi Előregyártás

Velencei üzem : 5700 m2 alapterületű daruzott csarnok, hegesztőrobotok, ütemezett gyártás, állandó fizikai dolgozók

Konténer Megoldások

IRODA

Funkcionális, gyors, olcsó.

SZANITER

Funkcionális, gyors, olcsó.

Konténer Épületek

KONTÉNERHÁZAK

A modern olcsó luxus lehetősége.

ModulArch – moduláris építészet mesterei

Tervezzük meg közösen és alakítsuk ki együtt álmai otthonát!

Fiatal, kreatív csapatunk sokak álmát hivatott valóra váltani. A XXI. században az energiatudatosság, gyorsaság és minőségi anyaghasználat a legfőbb szempont a megrendelők esetében. Modern és tudatos otthont, funkcionális irodát, mobilizálható üzemi helyiséget, egyben költséghatékony és gyors kivitelezést kínálunk ügyfeleinknek és partnereinknek egyaránt.

Saját tervező csapatunkkal és kivitelező gárdánkkal olyan megoldást kínálunk, amely más kivitelezési technológiával nem vagy lényegesen nagyobb ráfordítással volna lehetséges. A megrendelővel együtt gondolkozva, kreatív és költséghatékony terveket dolgozunk ki, így a végeredmény egy minden megrendelői igényt kielégítő egyedi és zseniális épület. Sok éves szakmai tapasztalat garantálja a precíz és igényes kivitelezést, melynek köszönhetően minőségileg kifogástalan épületeket hozunk létre.

Inspiráció

Moduláris példák a nagyvilágból

Az oldalunk sütiket használ, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa a felhasználóknak!